Trouwringen ACTIE tweede ring Gratis!

Een werkelijk unieke trouwringen actie van AllianceRingen! Bij aanschaf van een gouden trouwring ring ontvang je de 2e trouwring gratis*. Uiteraard kan je zelf variëren in kleur, breedte en afwerking! Zo creëer je je eigen unieke ringen!

Bekijk collectie

De actie is maar voor een bepaalde periode van toepassing (t/m 31 juli 2020) en bij een geselecteerd aantal juweliers. Zie juwelier zoeker.

De prijs van de duurste ring is dus de totale setprijs*

Corona; Het kan zo zijn dat de deelnemende  juwelier tijdelijk is gesloten. Vaak is het zo dat er voor trouwringen een afspraak gemaakt kan worden, zodat jullie in alle rust en veiligheid ringen kunnen uitzoeken. Bel of mail dus altijd vooraf de juwelier van je keuze. 

i*Alleen geldig op de gouden AllianceRingen collecties. De ringen moeten van gelijke waarde zijn(excl briljant). Eventueel aangeschaft briljant telt niet mee voor de waardebepaling van de tweede ring. (iChoose, edelstaal/goud, titanium en zilver zijn uitgesloten).

Deze actie is OOK geldig voor 8K en 9K legeringen, deze vallen voordeliger uit. Getoonde prijzen zijn indicatief en kunnen wijzigen als gevolg van koersschommelingen. Definitieve prijzen ontvangt u van uw juwelier. Klik op de afbeelding om naar de collectie te gaan.

 

Zeer scherp geprijsd
Levenslange garantie*
Topkwaliteit ringen
Zelf ontwerpen