Trouwringen ACTIE 1 + 1 Gratis! 

Een werkelijk unieke trouwringen actie van AllianceRingen! Bij aanschaf van een gouden trouwring ring ontvang je de 2e trouwring gratis*. Uiteraard kan je zelf variëren in kleur, breedte en afwerking! Zo creëer je je eigen unieke ringen!

Vind Actiejuwelier

De actie is maar voor een bepaalde periode van toepassing (vanaf 22 maart 2024 t/m 30 juni) en bij een geselecteerd aantal juweliers. Zie juwelier zoeker.

De totale setprijs is dus 1 ring plus eventuele briljanten* Bij verschillende ringen telt de gemiddelde prijs van de twee ringen + eventueel briljant.

* Alleen geldig op de gouden AllianceRingen collecties. Eventueel aangeschaft briljant telt niet mee voor de waardebepaling van de tweede ring. (iChoose, edelstaal/goud, titanium en zilver zijn uitgesloten).

Deze actie is OOK geldig voor de 8Ken 9K legering, deze valt voordeliger uit. Getoonde prijzen zijn indicatief en kunnen wijzigen als gevolg van koersschommelingen. Definitieve prijzen ontvangt u van uw juwelier. Klik op de afbeelding om naar de collectie te gaan.

 

Zeer scherp geprijsd
Topkwaliteit ringen
Eigen inbreng in het ontwerp.